Avond reparatie

Onze winkels zijn voor vandaag alweer gesloten, maar geen paniek! Deze avond staat ons team voor u klaar tot 21:00 om alsnog uw telefoon te repareren op afspraak!

Bel ons direct:         ‭‬‭‬‭06 15 25 26 70‬

Laptop - Laptop opschonen - Sneller maken

Ook uw laptop kan wel eens een opknapbeurt gebruiken. Telkens wanneer u gebruik maakt van uw laptop, dit kan zijn om te surfen op het internet of het maken van tekstdocumenten maakt u allemaal bestanden aan op uw laptop. Vaak regelt uw laptop zelf wat weg kan en wat niet maar toch blijft er vaak toch nog overbodige bestanden staan. Na verloop van tijd stapelen deze zich op waardoor u een laptop krijgt die vol staat met 'afval'. Een regelmatige schoonmaakbeurt is daarom aangeraden. Bij Yourfix pakken wij dit voor u aan, wij ruimen uw laptop op zodat deze weer helemaal fris is.

Is uw laptop te traag? Loopt hij vast? Krijgt u veel reclames? Geeft uw laptop fout meldingen?

Heeft u een virus op uw laptop?

Wij kunnen bij u aan huis komen of u komt langs met uw laptop. U kunt een afspraak maken via ons registratie systeem.

Laptop reparatie Heerhugowaard Alkmaar Schagen Hoorn e.o.

Heeft u problemen met de laptop en is niet meer vooruit te branden? Kom naar YourFix, de specialist in notebook reparaties van Heerhugowaard en omgeving. Of het nu gaat om het vervangen van kapotte hardware of het oplossen van door software ontstane problemen, de reparatiespecialisten van YourFix Heerhugowaard zorgen ervoor dat uw laptop weer werkt zoals deze hoort te werken. We hebben ervaring met computers van de meest uiteenlopende merken en in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Voor nagenoeg elk laptop probleem weten we een geschikte reparatie-oplossing te vinden. We werken snel en efficiënt, zodat u uw laptop nooit lang hoeft te missen.

Notebook repareren Alkmaar Heerhugowaard – hardware

YourFix in Heerhugowaard heeft ervaring met de reparatie van nagenoeg alle soorten hardware. Of het nu gaat om het vervangen van het laptop scherm, het installeren van een nieuwe video- of geluidskaart, het plaatsen van een andere voeding of het inbouwen van een ander moederbord, de notebook reparatie specialisten van YourFix hebben de expertise om de laptop hardware-matig weer helemaal in orde te krijgen, zodat u er weer lange tijd van kunt genieten.

Laptop herstellen Schagen Obdam – software

Is het tijd om de laptop op te schonen, omdat deze bijvoorbeeld ontzettend traag is geworden? Ook voor een grondige schoonmaak op softwarematig gebied kunt u vertrouwen op de notebook reparatie specialisten van YourFix. We kunnen bijvoorbeeld Windows opnieuw voor u installeren of een vervelend virus van uw notebook verwijderen. Binnen een korte tijd werkt u laptop weer als nieuw.

Kunt u de laptop niet meer opstarten? Neem dan zeker ook contact met ons op. Wellicht kunnen we de notebook en de data die er op staat nog redden.

Notebook maken Hoorn Waarland - kosten

Omdat er zoveel verschillende laptops (en onderdelen) zijn, is het moeilijk om één duidelijke prijs aan te geven voor de reparatie. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat wij computers repareren tegen scherpe tarieven en dat we u altijd voorzien van gedegen en eerlijk computeradvies. Wilt u weten wat de kosten zullen zijn voor uw laptop reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laptops reparatie Broek op Langedijk - locatie

De reparaties aan de laptops en computers vinden plaats in onze winkel aan de Middenwaard 48-c in Heerhugowaard. Niet alleen uit onze eigen woonplaats, maar ook klanten uit omliggende gemeentes zoals Alkmaar, Obdam, Schagen, Ursem, Broek op Langedijk, Scharwoude, Warmenhuizen, Waarland, Hoorn, Bergen, Oudkarspel, Hensbroek, Den Helder, Zwaag, Dirkshorn en Wognum, weten ons regelmatig te vinden voor reparaties aan computers en laptops.

Daarnaast kunt u ook een beroep op ons doen voor reparaties aan smartphones, tablets en computers.

Reparatie kosten: € 49,95
Reparatie tijd: 180 minuten


Meld uw toestel nu aan voor reparatie!

Bij Yourfix...

  • Gebruiken wij originele onderdelen om kwaliteit te kunnen bieden
  • Bieden wij 3 maanden garantie op reparaties
  • Bieden wij 12 maanden garantie op scherm reparaties
  • Kunt u in de meeste gevallen wachten terwijl de reparatie wordt uigevoerd