iPhone 6 plus - Waterschade onderzoek en reining

Elektronica en water zijn absoluut geen vrienden van elkaar en kunnen grote schade aanrichten aan uw toestel. Het komt wel eens voor dat uw toestel toch water raakt, dit kan komen doordat u hem perongeluk laat vallen in een bak water of wat minder opvallend door wat druppels regen. Omdat waterschade niet altijd (direct) zichtbaar is maar het langszaam van binnenuit uw toestel beschadigd is het raadzaam wanneer uw toestel contact heeft gehad met water te laten controleren bij Yourfix. Wij zullen controleren of er inderdaad water in uw toestel is gekomen en zullen dit voor u reinigen.

Wanneer uw iPhone 6 in contact is geweest met water moet u zo snel mogelijk zorgen dat het apparaat uit staat. Wanneer u het apparaat heeft uitgezet kunt u het beste het toestel in een bak rijst laten staan. (Rijst neemt vocht op, hierdoor trekt er minder vocht in uw telefoon).

U kunt bij ons de waterschade verhelpen via een online afspraak maken of u kunt gerust binnen lopen. Wij repareren uw toestel terwijl u wacht of even een boodschapje in de buurt doet. Wij zijn te vinden in Heerhugowaard naast de Kijkshop, tegenover Hema buitenom. Voorraad is altijd aanwezig en wij zijn 7 dagen per week geopend.

Reparaties;

Naast de telefoon reparatie, voeren wij ook computer en laptop reparaties uit. Wij voeren ook geregeld reparaties uit aan iPads, iPods en iPhones voor klanten uit Alkmaar, Ursem, Broek op Langedijk, Scharwoude, Warmenhuizen, Waarland, Hoorn, Bergen, Oudkarspel, Hensbroek, Den Helder, Zwaag, Dirkshorn en Wognum. Kortom, de complete Alkmaar regio.  

 

Reparatie kosten: € 45,00
Reparatie tijd: 180 minuten


Meld uw toestel nu aan voor reparatie!

Bij Yourfix...

  • Gebruiken wij originele onderdelen om kwaliteit te kunnen bieden
  • Bieden wij 3 maanden garantie op reparaties
  • Bieden wij 12 maanden garantie op scherm reparaties
  • Kunt u in de meeste gevallen wachten terwijl de reparatie wordt uigevoerd