iPhone reparatie Heerhugowaard

Wat vinden andere klanten van Yourfix?

Oplaadpunt en Batterij

Petra Scholten uit Schagerbrug op 5 maart 2018

Na een val was t oplaadpunt stuk. Deze is keurig en snel vervangen. Na vervanging bleek de batterij ook niet meer opteladen, deze is vervangen. Prima en snelle service


Batterij iPhone 5s vervangen

Jan Lebbink uit op 1 maart 2018

Reparatie volledig naar wens uitgevoerd


Battery

Jessy Ketelaar uit Petten op 28 februari 2018

Hij heeft me battery vervangen en dock connector was stuk en ook super snel vervangen en super snel en hij helpt overal mee ben er echt super blij mee gr jessy


Nieuwe batterij in mijn i-phone

Sam Boersen uit Schagen op 6 februari 2018

De reparatie bracht wat problemen maar die zijn keurig opgelost. We zijn heel tevreden!


Vervangen scherm iphone vestiging Schagen

I R uit Slootdorp op 18 januari 2018

Het ouderwetse klant-is-koning-gevoel (vriendelijk, gastvrij, respect, deskundig, duidelijke uitleg, garantie) gecombineerd met een snelle en goede reparatie. Zeer tevreden !


batterij iPhone 5S vervangen Alkmaar

Roald Vanmuyden uit Alkmaar op 7 januari 2018

Vakkundig en snel geholpen... YourFix in Alkmaar...


batterij iPhone 5S vervangen

Willian Weits uit Schagen op 10 november 2017

goed snel duidelijk en goedkoop vergeleken met andere omringende winkels


Scherm Toshiba laptop vervangen

Rico Halstein uit op 9 november 2017

Nieuwe scherm doet het goed, bespeur geen kleurverschil. Prijs viel ook el mee, heb er in ieder geval geen nieuwe voor. Reparatie was ook op de afgesproken rijd klaar, ondanks dat ze in Schagen het scherm niet op voorraad hadden.


nieuw scherm iphone6

Pascal Kouwenberg uit Utrecht op 27 oktober 2017

erg klantvriendelijk en eerlijk legt alles uit en hebt geen onverwachtse kosten zeker een aanrader


vervangen iPhone scherm en bij nader inzien batterij

Wouter Vandeneshof uit op 27 september 2017

Vakkundig en snel geholpen. Batterij tegelijkertijd ook vervangen. De telefoon werkt weer als nieuw. Reparatie is snel uitgevoerd op een prettige wijze.


schermreparatie iPhone 6

Rosalie Sander uit X op 17 augustus 2017

YourFix heeft mij enorm goed geholpen! Ik ben niet alleen zeer tevreden over het resultaat van hun vakkundig werk, maar vooral ook over de GOEDE service in Alkmaar. Na een zeer lastig geval met mijn telefoon heeft YourFix mij 'uit de brand' geholpen, ondanks een klein meningsverschil (ethisch) gezien ben ik zeer te spreken over dit bedrijf.


samsung S7 back cover

Werner Vanvorsselen uit Anna paulowna op 27 juli 2017

Een Super betrouwbare en snelle service. Mijn Samsung was gevallen en back cover was helemaal stuk, binnen half uur was klaar. toen ik weer terug kwam bleek dat er geen 1 schroef meer zat in vertelde ze me. ze vroegen of ik hem al eerder had open gemaakt had. hij was voorheen bij een "professioneel bedrijf" voor reparatie geweest voor vervanging van de camera ze hebben de camera vervangen maar alle schroefje vergeten terug te zetten waardoor me volume knop en andere knoppen niet meer goed functioneerde. YOURFIX heb dit voor mij allemaal gerepareerd zonder enige kosten te rekenen . hier bij nogmaals bedankt voor deze goede services.


samsung S7 back cover

Werner Vanvorsselen uit Anna paulowna op 27 juli 2017

Een Super betrouwbare en snelle service. Mijn Samsung was gevallen en back cover was helemaal stuk, binnen half uur was klaar. toen ik weer terug kwam bleek dat er geen 1 schroef meer zat in vertelde ze me. ze vroegen of ik hem al eerder had open gemaakt had. hij was voorheen bij een "professioneel bedrijf" voor reparatie geweest voor vervanging van de camera ze hebben de camera vervangen maar alle schroefje vergeten terug te zetten waardoor me volume knop en andere knoppen niet meer goed functioneerde. YOURFIX heb dit voor mij allemaal gerepareerd zonder enige kosten te rekenen . hier bij nogmaals bedankt voor deze goede services.


Scherm vervangen Iphone 6

Linda Kaper uit Nieuwe niedorp op 10 juli 2017

Super geholpen bij vestiging Schagen!! Heel blij met de reparatie en zeer vriendelijk en deskundige medewerkers!!


Reparatie Iphone 5S na zwemles enkele dagen eerder

Eldrik Piening uit Limmen op 7 juni 2017

6 juni bij Yourfix in Alkmaar mijn Iphone 5S laten repareren door Ray. De Iphone had waterschade na een reddingsactie van een tewater geraakt persoon. Ik ben ontzettend tevreden over zowel het initiele telefonisch contact alswel de reparatie in de Langestraat in Alkmaar. De vriendelijkheid maar vooral de "open keuken" spraken mij enorm aan. Ray komt zeer vakbekwaam over, legt uit en laat zien waar de problemen zitten. Hij geeft eerlijk advies en berekent redelijke prijzen. Voor hem staat de klant centraal. Tevreden klanten ziet hij terecht als de beste reklame. Chapeau Ray.


Reparatie scherm iPhone

Marco Mooy uit Winkel op 6 juni 2017

Super service. Afspraak gemaakt via de website en na 15 minuten weer met een gerepareerd toestel op weg naar huis.


Telefoon reparatie Schagen

Ab Hoek uit Schagen op 21 april 2017

Diverse winkels hadden me al geadviseerd een nieuwe te kopen want waterschade was niet te verhelpen. Een uiterst vervelend probleem want je bent zonder smartphone erg onthand. Je bent al je contacten en whatsapp groepen kwijt en zelf wachtwoorden die ik had opgeslagen op mijn telefoon. Ten einde raad toch naar Yourfix in het Makado in Schagen gegaan en deze hebben mijn telefoon weer tot leven gebracht. Heel fijn en keurig gerepareerd door een zeer vakkundige en vriendelijke reparateur!


iPhone reparatie Alkmaar

Jenny Vanzwanenburg uit op 10 april 2017

Wat een topservice in Alkmaar! Vandaag mijn telefoon weggebracht met flinke waterschade. Binnen een uur een duidelijke uitleg over de reparatie en goed meegedacht. Ook nog korting gekregen, helemaal tevreden!


iPhone werd niet meer opgeladen

Sjoukje Boomsma uit Schagen op 25 februari 2017

Geweldige service. Dezelfde dag al terecht. Erg fijn als het om iPhone van je zoon gaat:).nieuw oplaad punt er ingezet. Prijs valt erg mee en de telefoon doet het weer goed. Echt een aanrader.


iPhone reparatie Schagen

Jacob Bart uit Sint maarten op 7 januari 2017

Wat een fantastische service! Mijn dochter had haar iPhone laten vallen en het scherm deed het niet meer. Normaal gaan we dan al snel op zoek naar een nieuwe telefoon, tot we YourFix zagen in Schagen. De diagnose was snel gesteld en binnen een half uur was de telefoon weer als nieuw! Aanrader, scheelt een hoop geld en ontlast het milieu. Helemaal mooi zou het zijn als jullie ook televisies kunnen repareren, die LED TVs gaan zo snel kapot...


Scherm voor een I Phone 6S en voor een I Phone 6

Edgar Oxfoort uit Alkmaar op 16 december 2016

Wij laten (zakelijk en prive) al vanaf het begin van het bestaan van Yourfix al onze gsm reparaties door Yourfix uitvoeren en ik kan niet anders zeggen dan dat dit altijd keurig en ze snel mogelijk gedaan wordt.


Vervanging scherm ipad 2 air

Marian Vanetten uit Schagen op 2 december 2016

Goede ervaring, scherm was niet op voorraad maar met 1 dag was het geleverd en geplaatst.


reparatie Huawei p9 lite

Rick Vandiepen uit 't veld op 11 november 2016

het duurde eventjes voordat de benodigde onderdelen binnen waren, maar toen de onderdelen er eindelijk waren (schuld van leverancier) was hij heel snel gemaakt voor een mooie prijs. en omdat ik wat lang moest wachten kreeg ik er gratis een hoesje en glasplaatje bij. prima service. hier kom ik zeker terug.


MacBook pro reparatie Alkmaar

Sandy Merlijn uit Warmenhuizen op 29 september 2016

Snelle service en voor een prima prijs mijn Mac weer aan de praat gekregen. De harde schijf en een kabel werkte niet meer en zijn vervangen. Gelukkig kon de backup nog van de schijf gehaald worden. Vriendelijk en hulpvaardig personeel! Bedankt.


scherm iphone 6s vervangen Alkmaar

Wiep Wiersma uit Schagen op 16 september 2016

Prima service. In eerste instantie problemen met opstarten van de iphone, maar dit is uitstekend verholpen.


nieuwe batterij en camera iPhone 4S en IMAC schoongemaakt.

Jan Sjoer uit Wieringerwaard op 15 september 2016

Keurig en snel klaar zoals aangegeven.


Scherm iphone 5s vervangen Alkmaar

Daniel Willems uit op 12 september 2016

Deze jongeman denkt met je mee! Geeft je opties en vertelt je gewoon netjes alles. Kop koffie later en me scherm zat er weer in. Liet ook netjes zien wat er daadwerkelijk stuk was na dat ik hem had laten vallen. Kreeg zelfs netjes een screenprotector op het nieuwe scherm! SERVICE dus...! Kom dr zeker terug. Top!


iPhone 5 batterij vervangen Alkmaar

Jb Devries uit Alkmaar op 15 augustus 2016

Echt een snelle en goede service. Goede uitleg. Er worden alleen onderdelen vervangen die noodzakelijk zijn. Halfuurtje boodschappen gedaan en ik kon de iPhone weer ophalen. Ook nog 5 euro korting gekregen omdat de winkel in Alkmaar nog niet open is. TOP!


LCD scherm reparatie Alkmaar

S Bruin uit op 14 augustus 2016

Heel goed vriendelijk goede service


Computerreparatie Heerhugowaard

Bote Nieuwland uit op 10 augustus 2016

Prima resultaat ,storing software verholpen. Backup gemaakt Computer functioneert goed en sneller.


Vervanging iPad scherm heerhugowaard

Renee Zonneveld uit op 25 juli 2016

renee zonneveld uit op 25 juli 2016 Fantastisch geholpen. Goede service en heel belangrijk.......we werden super op de Hoogte gehouden hoe het erbij stond. Wat hij beloofd komt hij na.......perfect


Vervanging van iPad scherm Alkmaar

Renee Zonneveld uit op 25 juli 2016

renee zonneveld uit op 25 juli 2016 Fantastisch geholpen. Goede service en heel belangrijk.......we werden super op de Hoogte gehouden hoe het erbij stond. Wat hij beloofd komt hij na.......perfect


Vervanging van een iPad scherm Alkmaar

Renee Zonneveld uit op 25 juli 2016

Fantastisch geholpen. Goede service en heel belangrijk.......we werden super op de Hoogte gehouden hoe het erbij stond. Wat hij beloofd komt hij na.......perfect


Vervangen display iPhone Alkmaar

Rje Modderman uit op 25 juli 2016

Prima geholpen. Aanrader.


Schermreparatie iPhone 6s Alkmaar

Martijn Kuut uit Zuid scharwoude op 17 juli 2016

Geweldige service, werd gelijk geholpen, duurde 45 minuten. Dus even lekker gegeten en ik kon hem ophalen!


iPhone 5s scherm reparatie Heerhugowaard

Sander Dejongh uit Obdam op 13 maart 2016

Al 2x het scherm van mijn iPhone 5s hier laten vervangen in het verleden,nooit problemen en snelle service. Gisteravond mn telefoon laten vallen,camera en flitser deden het daarna niet meer. Vanmiddag(op zondag!) yourfix gebeld,kon meteen langskomen,en binnen 5 minuten was het gerepareerd,top service.


iPhone reparatie Schagen

Astrid Vanviegen uit Schagen op 17 februari 2016

De service was prima, vriendelijk en duidelijk. Herhaaldelijk opgeward om de wifi weer te herstellen. Toen een aanbod om de mobiel te kopen en een andere,te kopen. Alle gegevens werden keurig overgezet. Correct en heel netjs afghandeld. Ik ben zeer tevreden en ga bij problemen zeker weer terugšŸ‘ŒšŸ½


Reparatie scherm iPhone 5 (2x)

Gerard Rutte uit Haarlem op 24 december 2015

Als bedrijf wil je snel geholpen worden. Yourfix is snel, bekwaam en service-minded. Wij laten alles bij dit bedrijf doen. Gerard Rutte uwsupermarkt.nl


Vervangen glas iPhone 6 en controleren functies.

Dhr Jasmit uit Beverwijk op 1 december 2015

Buitengewoon kundig en snel voor een alleszins redelijke prijs.


Het opschonen van mijn laptop

H Koops uit Schagen op 25 november 2015

Zeer goede service en zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen zoals het opnieuw installeren van programma,s die van een CD op de laptop moesten worden geïnstalleerd. Nogmaals een zeer positieve ervaring.


Glas iPhone 5. Drukknop iPhone 4

Pja Kramer uit 1724sk op 26 oktober 2015

Ongelooflijk hoe ik geholpen ben( in Heerhugowaard)Reparatie snel klaar,alleen was er nog een probleem,de telefoon was gecrasht ! Ook dit verholpen,want ik kan niets met zoiets!


Iphone 4 accu en scherm reparatie Alkmaar

Michael Volschow uit Alkmaar op 27 september 2015

Top top top, Op zaterdag ochtend 9:30 onmiddelijk accu en glas voor een scherpe prijs binnen 20 min laten vervangen. Geen gezeur, geen gedoe, geen discussies met deze non-dutchies. Geweldig.


Glas vervangen vervangen iPhone 6 Alkmaar

Nathalie Vink uit Medemblik op 26 juni 2015

Jullie zijn toppers! Al 3 x goede ervaring! Groetjes Nathalie vink


iPhone 4s glas vervangen, scherm reparatie Heerhugowaard

Marjolein Lenselink uit Heerhugowaard op 5 mei 2015

Super! Werd gebeld dat glas binnen was.. Kon zelf 5 mei langskomen! Als nieuw! Echt een aanrader ook qua servicešŸ‘


Scherm IPhone 6 Alkmaar - Heerhugowaard

Rick Vanderkooij uit Heiloo op 26 januari 2015

Yourfix weet altijd weer snelle service tegen een goed tarief te bieden met altijd even een gezellig praatje! Goede kwaliteit van de service en de materialen zijn voor mij van groot belang. Yourfix: helemaal top!


iPhone 6 scherm reparatie Alkmaar

Bram Kelderman uit Broek op langedijk op 8 november 2014

Zowel de service als de kwaliteit was perfect. Ik ben vriendelijk geholpen en mijn iPhone 6 scherm ziet er weer goed uit!


Vervangen accu iPhone 5 Alkmaar

Arjan Petra uit Schiphol op 27 oktober 2014

Eerst bij Apple nagevraagd, reparatie duurt 2 tot 3 weken. Yourfix maakte hem zoals afgesproken in 10 minuten!! Super!!


Losse connector in iphone vastzetten

Miranda Ranzijn uit Alkmaar op 8 oktober 2014

Snel, vriendelijk, accuraat en voor een heel schappelijk prijsje was mijn iphone vanmiddag in no time gemaakt. We zullen Yourfix zeker onthouden!!


Vervangen laptop scherm Heerhugowaard

Tom Vandijck uit Heerhugowaard op 30 september 2014

Laptop van bed laten vallen. Oeps, scherm stuk. Woensdag ter reparatie naar Yourfix gebracht en vrijdag kon ik de laptop al weer halen tegen een vooraf afgesproken prijs. Top service !!


Vervangen van scherm voor iPhone 5c

Carola Keesom uit Heerhugowaard op 25 september 2014

Vriendelijke bediening, zeer snel en zeer goed gerepareerd. Scherm werkt weer perfect en ik kreeg er een overzichtelijke factuur bij.


Glas iPad 2 vervangen Heerhugowaard

Tom Vanweelden uit Heerhugowaard op 2 september 2014

Zeer tevreden met de reparatie van mijn Ipad. In even een uurtje tijd keurig het versplinterde scherm vernieuwd. En dat voor een zeer keurige, nette prijs! Aanrader voor elke multimedia reparatie!!


Scherm vervangen iPhone 4S Alkmaar

Myranda Vanduijn uit Schagen op 30 augustus 2014

Snelle vakkundige reparatie voor een schappelijke prijs!


scherm vervangen Galaxy Tab 3 Heerhugowaard

Claudia Helle uit Heerhugowaard op 22 juli 2014

Sympathiek, betrouwbaar, goede communicatie en service en een overzichtelijke website met duidelijke informatie. Helemaal goed!


Scherm vervangen iPad 3 Bergen

Pieter Degroot uit Bergen nh op 20 juli 2014

Vandaag gebeld en kon meteen langskomen. Waar heb je dat nog! Binnen een half uur was het gefixed! Helemaal top dus. Leuke man, goede prijs en nog een kop koffie en een screenprotector toe! Groetjes, Pieter de Groot.


iPhone 5 glas vervangen Schagen

Plg Entoom uit Schagen op 17 juli 2014

Prima zaak, prima site, prima service, kosten beduidend minder dan concurentie in Schagen, kortom ben hier prima geholpen.


Reperatie glas van samsung galaxy s3 mini

Gerard Vdhoek uit Nieuwe niedorp op 14 juli 2014

Op zaterdag ochtend heen gereden en we werden direct perfect geholpen en de telefoon is weer als nieuw klasse en bedankt Gerard


Reparatie glas iPad air Alkmaar

Ed Dejong uit Beverwijk op 8 juli 2014

Super snelle reactie op een voor mij groot probleem Kundig, snel, professioneel en super aardig Echt een aanrader


Vervanging scherm iPad 2 Alkmaar

Ph Dejong uit Alkmaar op 18 juni 2014

In het kort: helemaal top!


Scherm iPhone 4S gebarsten, laten vervangen Heerhugowaard

Rwp Dekker uit Tuitjenhorn op 17 juni 2014

Kon na telefonisch contact direct terecht en kon wachten op reparatie. Schappelijke prijs, snelle goede service. Vriendelijk en behulpzaam. Goed adres voor mocht ik in de toekomst meer onverhoopte reparaties nodig hebben.


Vervangen lcd scherm en glas Samsung S3 Heerhugowaard

Matthijs Vredeling uit Heerhugowaard op 16 juni 2014

Onderdelen op voorraad en in 10 minuten gereed, netjes en goed gefixt.


Vervangen scherm iPad 3 Heerhugowaard

Pj Verkade uit Heerhugowaard op 15 juni 2014

Ik ben zeer tevreden over deze supersnelle service. Het blijft vervelend om mijn iPad te laten vallen maar het was wel heel veel fijn dat hij dezelfde middag weer gemaakt was.


iPhone 5 nieuwe accu en nieuwe scherm (was gebroken) Heerhugowaard

Rob Tiebie uit Schagen op 4 juni 2014

Zeer positief. Turan is zeer bekwaam en betrouwbaar. Deed er bij mij nog gratis een screenprotector op. Kortom, absoluut een betrouwbaar adres voor reparaties.


iPad glas vervangen en voor en achterkant iPhone Heerhugowaard

Jan Huiberts uit Broek op langedijk op 31 mei 2014

Gezellige en goudeerlijke kerel. Werkt ook voor de grote mediamagnaten. Uitstekende en snelle reparatie met uitsluitend originele onderdelen. Goede communicatie en ik kon direct geholpen worden.


iPhone reparatie Heerhugowaard - scherm vervangen iPhone 4

Emma Wehmann uit Heerhugowaard op 27 mei 2014

Ben heel tevreden! Zowel over prijs als resultaat, binnen paar minuten was het klaar. Heel erg bedankt!


Scherm van iPhone 4 en Samsung Galaxy S4 vervangen Heerhugowaard

Frank Petiet uit Heerhugowaard op 26 mei 2014

Zeer vriendelijk en meteen geholpen. Met een klein half uurtje was het gefixed! Een aanrader


Scherm iPhone 4 vervangen in Heerhugowaard

Syl Driessen uit Bovenkarspel op 22 mei 2014

Snel en vakkundig gemaakt! Erg blij er mee! Top!


nieuw glas iphone 5s - scherm vervangen iPhone 5S Alkmaar

Vosminicars Vos uit Alkmaar op 19 mei 2014

super reparatie binnen een kwartier was alles geregeld top.


Glas vervangen iPhone Alkmaar

Esther Vanderleij uit Wieringerwaard op 17 mei 2014

Super service!! Snel, vriendelijk, goedkoop! Zeker een aanrader!!


Oor speaker iPhone 4s reparatie Alkmaar

Michiel Dejong uit Heerhugowaard op 3 mei 2014

Binnen een bliksem snelheid vakkundig mijn oor speaker laten vervangen. Even een gezellig babbeltje tijdens de reparatie en 20 minuten later was ik weer vertrokken. Van 50% volume kan ik nu weer 100% de gesprekspartner horen. Bedankt!


Vervangen scherm Samsung Galaxy S4 Heerhugowaard

Ingrid Kramer uit Warmenhuizen op 30 april 2014

Ook de tweede keer hartstikke goed en snel. Hier een tevreden klant.


iPhone 4S speaker reparatie en accu vervangen

Ruud Grosz uit 't zand op 12 april 2014

's ochtends gebeld was per direct welkom onder genot van een bakkie koffie werd telefoon gerepareerd en meteen nieuwe batterij laten plaatsen,helemaal top


iPhone 5 dockconnector vervangen Heerhugowaard

Matyas Vajon uit Heerhugowaard op 6 april 2014

Gebelt. Kon gelijk langs komen en met 15 min klaar. Top service Erg vriendelijk


Scherm reperatie iphone 4s Heerhugowaard

Naomi Neefjes uit Obdam op 2 april 2014

Heel erg bedankt, het ziet er weer uit alsof m'n iphone gloednieuw is. Heel snelle, vriendelijke en goede hulp!


Samsung galaxy S4 scherm vervangen

Jose Alen uit Heiloo op 31 maart 2014

Vriendelijk, flexibel, snel en acuraat. Ik ben een tevreden klant!


iPhone en iPad scherm reparatie in Heerhugowaard

Goodgvcc Vrisekoop uit Heerhugowaard op 30 maart 2014

uitstekende service, goed bereikbaar, snel gerepareerd. Dit wordt nu zeker mij vaste adresje voor reparaties. Keurig een rekening met BTW.


iphone 4 scherm vervangen

Sv Jansen uit Anna paulowna op 29 maart 2014

online een afspraak gemaakt, kon erop wachten terwijl scherm en gelijk een knop aan de zijkant werd vervangen. Kreeg wat te drinken aangeboden, keurige service voor een goede lage prijs. Aanrader!


scherm ipad mini vervangen Heerhugowaard

Mathijs Brouwer uit Purmerend op 28 maart 2014

had me ipad op de grond laten vallen. heb opgebeld voor een afspraak en kon meteen komen. de volgende dag kon ik hem meteen halen, kreeg netjes een bericht van te vooren. ben harstike tevreden met wat hij heb gedaan. hij is een aanrader.


Scherm iphone 4s reparatie Heerhugowaard

Mike Dewit uit Heerhugowaard op 27 maart 2014

Vanmiddag mijn iphone uit mijn handen laten vallen. Kon gelukkig nog bellen met het toestel. Toestel werd direct gerepareerd. Snelle service, netjes te woord gestaan, kwaliteitsscherm gemonteerd. In 1 woord TOP!!!


iPhone 5 scherm vervangen in Heerhugowaard

Yara Janson uit Julianadorp op 14 maart 2014

Je wordt snel geholpen en direct vriendelijk ontvangen! Je krijgt wat drinken aangeboden en je krijgt een screen protector gratis mee! Beter als in een telefoonwinkel.. Dus zeker aan te raden!


scherm vervangen iPad 2

Ancella Smolders uit Zuid scharwoude op 10 maart 2014

Snel, direct, vriendelijke, behulpzaam. Simpel weg een tevreden klant. Ancella


Scherm vervangen iPhone 6 Alkmaar

Eric Vanstraten uit Schagen op 10 maart 2014

Geen afspraak, wel snel geholpen. 30 min en een kop koffie en weer als nieuw.


Aan/Uit en Home Button vervangen van iPhone 4

Alex Nijssen uit Zwaag op 9 maart 2014

Afspraak gemaakt. Op zondag zelfs repareren. Snel gerepareerd, originele onderdelen en enorm veel kennis in huis. Half Uurtje en weer als nieuw. Echt en zeker een aanrader.


reparatie scherm van de iPad 2

Jan Keijsper uit Bergen nh op 6 maart 2014

Prima service, ik kreeg geen contact maar werd meteen een half uur later terug gebeld. De iPad is 's middags gerepareerd en na een sms bericht is hij weer opgehaald na 2 uur. Met de rekening kunnen we de herstelkosten van 100,- bij de inboedelverzekering in dienen. Bedankt!


Vervangen glas (touchscreen) iPad 2

Ad Zijp uit Heerhugowaard op 4 maart 2014

Prima en snelle service,bijna klaar terwijl u wacht. iPad na telefoontje langs gebracht even boodschapje in middenwaard gedaan en weer opgehaald. Uitstekend en vriendelijk geholpen.


iPhone 5 scherm, glas vervangen Alkmaar

Cora Oortsnijder uit Julianadorp op 1 maart 2014

snel en netjes en goede prijs.


Samsung galaxy s3 scherm vervangen

Cees Vanmook uit Enkhuizen op 25 februari 2014

Supersnel en vertrouwd, pin aparaat werkte niet, dus reactie maak het vanavond maar over. ik kom zeker terug voor mijn PC/ laptop en telefoon


Dock connector iphone 5 vervangen

Irene Zwart uit Assendelft op 21 februari 2014

Goede en snelle service!


Vervanging glas IPhone 5

Charles Cerneus uit Purmerend op 20 februari 2014

Zeer correct en vriendelijk ontvangen en de reparatie goed uitgevoerd. Tevreden klant. Charles C 20-02-2014


Scherm vervangen van Samsung S4

Stephan Vandenberg uit Warmenhuizen op 16 februari 2014

Vandaag (Zondag)om 12:00 gebeld, kon direct langskomen was binnen 20 minuten geyourfixt. Alles werkt weer prima, wordt gerepareerd waar je bij staat en top service met super openingstijden, zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Stephan van den Berg.


Scherm Samsung s3 vervangen

Bart Blok uit Oudorp nh op 15 februari 2014

Prima service. Bellen, langskomen en een half uur later weer met werkende telefoon buiten. Alles met originele onderdelen. Rekening kan later voldaan worden en factuur voor de verzekering in je mailbox. Aanrader!


Scherm ipad 3 vervangen

Mark Bakker uit Heerhugowaard op 9 februari 2014

Eind middag mijn ipad 3 met kapot scherm langs gebracht en dezelfde avond kon deze alweer opgehaald worden! alles werk weer super!


Laptop reparatie ( harde schijf vervangen )

Marcel Strating uit Heerhugowaard op 4 februari 2014

Harde schijf laptop Nieuwe HD ingezet nadat de oude niet te herstellen bleek. Compleet nieuwe installatie. Prima en snelle service.


reparatie scherm iPad 3

Mieke Dentoom uit Broek op langedijk op 4 februari 2014

Gehoord van vrienden, breng je IPad naar YourFix. goed, snel en redelijke prijs. en ze hadden gelijk. In de morgen gebracht, in de middag nieuw glas er om. als nieuw.


aan/uit schakelaar iphone 4s vervangen

Maurice Boer uit Heerhugowaard op 2 februari 2014

Vandaag zondag om 16:00 gebeld, kon direct langskomen. Ondanks wat tegenslag perfekt en vakundig gerepareerd. Zeer vriendelijk te woord gestaan, aanrader.


Scherm Iphone 4s vervangen

Marc Koning uit Schagen op 30 januari 2014

Top service! 17:30 gebeld, ik kon gelijk om 19:30 langskomen en om 20:00 liep ik met een werkende Iphone de deur uit.


iPad 2 glas vervangen

J Vanderweide uit Alkmaar op 30 januari 2014

iPad reparatie Alkmaar. Super service! Vanmorgen mijn iPad en Samsung s3 (scherm vervangen) al gemaakt tegen een zeer scherpe prijs! Bovendien gewoon een zeer prettig en aardig persoon om zaken mee te doen. Top Service!!!


Glas vervangen van iPad3

Frits Nota uit Anna paulowna op 29 januari 2014

Vorige week gleed mijn iPad3 van mijn schoot en kwam op de plavuizen terecht. Eerst bij Apple geĆÆnformeerd, daar betaal je toch echt de hoofdprijs. Via marktplaats kwam ik bij Yourfix terecht en vanochtend ben ik getuige geweest van een zeer vakkundige reparatie. Uitstekende service, klaar terwijl u wacht en uitleg bij alles. In een woord: GEWELDIG. Hoop niet snel weer bij deze zaak terecht te komen, maar als ik weer brokken heb met tablet of telefoon dan wordt het zeker Yourfix. T O P P I E ! ! !


Reparen van iphone 3 en 4 scherm in Alkmaar

Nathalie Vink uit Medemblik op 28 januari 2014

Vandaag naar niet zo goede ervaring in hoorn bij jullie terecht gekomen en heel goed geholpen, aan de telefoon al en later in de zaak ook. Top ! niet duur dus kom nog terug voor wat andere reparaties. groetjes nathalie


scherm samsung galaxy s4

Lisette Beerepoot uit Hoogwoud op 25 januari 2014

Vanmorgen gebeld en kon direct terecht. Scherm werd gemaakt waar ik bij stond en met een half uur had ik weer een werkend scherm!


iPad 2 scherm (glas) vervangen Alkmaar

Petra Nicolay uit Alkmaar op 24 januari 2014

iPad scherm (glas) vervangen Alkmaar Binnen 2 uur is mijn tablet gemaakt. Top service. Een aanrader. Bedankt


Trilmodule IPhone 4 laten vervangen

Hans Ursem uit Ursem op 23 januari 2014

Gebeld voor reparatie, kon direct terecht. Netjes geholpen, prijzen zijn goed. en ik kon erop wachten....TOP!


ipad 3 scherm stuk

Dennis Degraaf uit Den helder op 21 januari 2014

zomaar binnengewandeld,zonder afspraak en binnen 2 uur gefixt iPad 3 scherm vervangen in Alkmaar top service en zeer vriendelijk


iPhone reparatie Heerhugowaard

Maarten Post uit Heerhugowaard op 15 januari 2014

Vanavond mijn iPhone 4 laten reparen. De aan en uit knop en het achterscherm zijn binnen een half uur vervangen inHeerhugowaard !! Ik mocht meekijken terwijl hij aan het werk was. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, service en vriendelijkheid. En dat allemaal voor een schappelijke prijs !! Echt een aanrader !!!


iPad 2 scherm volledig stuk gevallen

Jan Klepper uit 1823 vl op 2 januari 2014

Absolute Top service! Via de site yourfix.nl, eerst de prijs opgezocht voor de reparatie van de ipad, daarna online afspraak ingepland op zondag! Zondag einde middag was onze ipad2 weer als nieuw! Turan van Yourfix is eerlijk en komt zijn beloftes na. Ook zijn de openings tijden ongekend. Na deze eerste zeer goede ervaring, meteen een laptop onderhanden laten nemen, ook dit naar volle tevredenheid, en met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding. Turan jij bent ons adres voor reparaties, vriendelijk, eerlijk en niet duur! Bedankt nogmaals, Met vriendelijke groet, Jan uit Alkmaar


iPhone reparatie Alkmaar

Michel Vandeboer uit Alkmaar op 1 januari 2014

Snelle service. Goede uitleg en communicatie. Aanrader.


iPhone 5 scherm reparatie Den Helder

Ronald Bakker uit Den helder op 20 december 2013

Om 20:00 uur ging mijn iPhone 5 scherm kapot. Even op google zoeken, kwam ik tegen yourfix.nl. Gelijk een afspraak gemaakt. Om 21:00 had ik een nieuwe scherm op mijn mobiel. Top service. Klaar terwijl u wacht. En tot 22:00 uur open. Zeker een aanrader.


iPhone reparatie (scherm vervangen) Schagen

Danielle Engelenburg uit Schagen op 19 december 2013

Helemaal in orde, goede service en vlotte reparatie. Klantvriendelijk. Een aanrader!


iPad en iPhone reparatie Hoorn

Frank Bijl uit Alkmaar op 19 december 2013

ik heb vandaag mijn iPad en iPhone bij YourFix laten repareren.Goede service , goede reparatie , binnen 2 uur gereed. Klantvriendelijk en super kwaliteit geleverd. Verzekeringsmaatschappij heeft dit bedrijf aanbevolen. TOP!


iPhone reparatie Alkmaar

Rob Tromp uit Alkmaar op 17 december 2013

iPhone 4 scherm vakbekwaam vervangen. Vriendelijke service, goede prijs-kwaliteit verhouding, grondige kennis van zowel apple als pc, hier kom ik terug, mocht dat nodig zijn.


iPhone 5 glas (scherm) vervangen in Schagen

Jard Vanbunnik uit Schagen op 17 december 2013

Top service. Snel en correct. Mijn iphone 5 was stuk (glas) en na een belletje kon in direct langskomen. fantastische service en zal hem zeker bij mijn vrienden en klanten aanraden


Reparatie Samsung II plus

Tineke Visser uit Sint pancras op 15 december 2013

Geweldige service. Onze dochter had haar telefoon laten vallen, Turan gebeld en hij heeft meteen een schermpje besteld. Gisteren met telefoon naar hem toegegaan. Turan heeft hem ter plekke gerepareerd. Hij is heel netjes en precies en bovenal heel vriendelijk. Ook heeft hij bij ons een computer geinstalleerd en alles heel goed uitgelegd. Ik beveel hem zeker aan bij onze vrienden en kennissen.


iPhone en iPad mini reparatie (scherm vervangen) Alkmaar

Robin Roozendaal uit Zuid scharwoude op 13 december 2013

super service, snel en correct. mijn iPhone 4s en iPad mini waren stuk (glas) en na een belletje kon in direct langskomen. fantastische service en zal hem zeker bij mijn vrienden en klanten aanraden


iPhone reparatie Alkmaar (aan en uit knop vervangen)

Puck Witlam uit Alkmaar op 13 december 2013

iPhone reparatie Alkmaar Vandaag mijn aan/uit knop laten repareren. Top service en hij is zeer vriendelijk. Ontzettend bedankt!


iPad scherm reparatie Schagen

John Lodder uit Schagen op 30 november 2013

GEWELDIG WAT EEN SERVICE Gaat op zondagmiddag mijn iPad 2 scherm stuk. Balen dus wordt weer een tijdje zonder zitten. Gelukkig kon ik gelijk bij YourFix terecht en 's avonds weer ophalen. Hoop voor mijzelf dat dit eenmalig was maar als het weer gebeurt dan weet ik ze te vinden. Top heren


iPhone reparatie (scherm vervangen ) Heerhugowaard

Kai Chang uit Heerhugowaard op 30 november 2013

Super service en ook nog eens goedkoop!!! Echte aanrader.


Samsung Galaxy S2 scherm vervangen Heerhugowaard

Ingrid Kops uit Tuitjenhorn op 28 november 2013

SUPER SERVICE !!! Erg goede,snelle service. Kon meteenterecht met een Samsung Galaxy S2 met een kapot scherm. Vriendelijke en zeer snelle service; was binnen 15 min gerepareerd. En dat ook nog voor de laagste prijs in de omgeving! Een echte aanrader. Volgende keer (hopelijk hou ik hen heel uiteraard..) weer hier.


iPad 2 scherm reparatie Alkmaar

J Wolf uit Broek op langedijk op 28 november 2013

Prima service! iPad2 scherm was gebarsten, binnen een dag afspraak en reparatie geregeld... aan het eind van de dag was hij weer helemaal in orde :-) Bovenal ook erg vriendelijk en behulpzaam geholpen.


Telefoon reparatie Heerhugowaard

Janet Klooster uit Hoorn op 24 november 2013

Via de site 's avonds opgegeven dat ik de volgende dag het glas van de Iphone wou laten vervangen en het aan/uitknopje wou laten repareren. Dat kon! Prima geholpen. Wel cash geld meenemen. Als er hier weer iets stuk is, gaan we zeker naar Yourfix.


Asus laptopje, knopje was stuk en nog wat andere probleempjes

Maria Corpeleijn uit Heerhugowaard op 20 november 2013

Ik belde en mocht gelijk komen. Vervelend als het aan-en uitknopje niet meer werkt van je geleende laptopje.:-) Het is allemaal dezelfde dag nog gerepareerd en zelden zo vriendelijk en accuraat geholpen.Aanbevolen!


Glas vervangen iPhone 4 en iPhone 5

Y Jonk uit Warmenhuizen op 1 november 2013

goede,snelle, meedenkende en erg vriendelijke service!!


GSM reparatie iPhone 4 & iPhone 5 Heerhugowaard

Koopman Racing uit Winkel op 31 oktober 2013

iPhone natuurlijk weer eens laten vallen. Via internet Yourfix gevonden in de buurt. Echt super service: niet duur, snel klaar, wil bij je op het werk langs komen, wil het op zondag repareren, werkelijk geen moeite teveel. Wist bovendien van een iPhone 5 waar met een auto overheen gereden was toch nog alle belangrijke info te redden. Echt een aanrader! H. Gr. Koopman Racing, Winkel


accu vervangen

Arjen Molendijk uit Castricum op 29 oktober 2013

Supersnel, deskundig en prettig geholpen. Aanbevolen!


Reparatie beeldscherm iPhone 4s

Karin Schuttenhelm uit Heerhugowaard op 29 oktober 2013

Voor de tweede Keer langs geweest voor mijn beeldscherm die gebroken was. Wat een super service hij maakte hem waar ik bij was. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden en zal ik ook doen. Echt een super bedrijf!! Bedankt.


Scherm ipad2 vervangen

Michel Timmer uit Heerhugowaard op 27 oktober 2013

Zaterdagochtend gebeld en naar paar uur klaar. Perfecte snelle en correcte service.


Vervangen scherm ipad 3

Jasper Vansomeren uit Heerhugowaard op 26 oktober 2013

Wat een fantastisch bedrijf. Ik breng 's middags mijn ipad en kan hem diezelfde middag nog ophalen. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Zeer vriendelijk geholpen. Factuur direct per mail verstuurd als PDF bestand. Ik ben echt zeer tevreden en zal Yourfix aan iedereen aanraden!


iPhone 5 scherm en ipad 2 scherm vervangen

Steven Avis uit Alkmaar op 25 oktober 2013

Vandaag langs gegaan om iPhone en ipad ter reparatie aan te bieden. iPhone was na 15 minuutjes al klaar! Ipad kon ik later op de dag ophalen. Beide super netjes gemaakt, tijdens het wachten op de iPhone kreeg ik zelfs nog een kopje koffie. Zeer klant vriendelijk, profesioneel, goede prijs een aanrader voor iedereen.


iPhone 4 home button vervangen Alkmaar

Ronald Boots uit Alkmaar op 22 oktober 2013

Home button stuk, vorige week op een ochtend gebeld, kon meteen terecht. Netjes gemaakt, klaar terwijl ik wachtte.Prijs als op de website, geen verrassing. Mocht het nodig zijn, weer hier naar toe.


Macbook met waterschade

Michiel Leeman uit Warmenhuizen op 21 oktober 2013

Na een grondige schoonmaakbeurt van mijn Macbook en vervangen van toetsenbord werd ik goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uiteindelijk toetsenbord weer overgezet in andere Macbook Pro. Alles werkt weer super en dat voor een super prijs! Deze man is echt vreselijk goed/snel/betrouwbaar en betaalbaar.


Vervangen moederbord Acer desktop computer

Andr Pepermans uit Heerhugowaard op 16 oktober 2013

Diagnose fout zeer snel gevonden en daarna met prijsopgave de mogelijkheden gekregen. Na anderhalve dag de computer terug. Vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kan YourFix van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet AndrƩ


iPad LCD en Touch vervangen.

Frits Vandennieuwenhof uit Heerhugowaard op 13 oktober 2013

Zaterdagmiddag gebracht en zaterdag aan het eind van de middag gerepareerd. Klantvriendelijke benadering door eigenaar van dit eenmansbedrijf. Mooie internet site.


i pad 3 nieuw scherm

Guda Spaans uit Den oever op 10 oktober 2013

Ik had gebeld ik moest naar de tandarts. in de tijd dat ik daar heen was. Is mijn i pad snel en netjes gemaakt echt toppie


Computerreparatie Heerhugowaard

Misja Visser uit Heerhugowaard op 4 oktober 2013

Topservice, Gebeld met een defect en de servicemonteur stond binnen 20 minuten voor de deur,pc meegenomen en dezelfde middag al klaar. Alles weer in orde voor een schijntje van de prijs die je elders kwijt bent. Ik kan YourFix van harte aanbevelen. Vriendelijke groet Misja Ambiance zonwering


Log in of maak een nieuw account aan om een review te plaatsen


Hiernaast leest u de beoordelingen die andere klanten hebben achtergelaten nadat ze gebruik hebben gemaakt van de services van Yourfix.

Mocht u zelf een ervaring hebben en deze willen delen kunt u zelf een beoordeling achterlaten.